U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Wormer

Fotograaf Wormer

Hieronder vindt u een overzicht van alle fotografen in Wormer. Voor een overzicht van fotografen in de provincie Noord-Holland, ga naar fotograaf Noord-Holland. Of ga naar direct contact met fotografen om via één e-mail in contact te komen met meerdere fotografen tegelijk.

1

ManchanstPhotography

Roerdompstraat 3, 1531 XE Wormer (Noord-Holland)
Tel: 0637130137, Fax: -, KvK: -
Beste lezer,


Ik ben een student met een passie voor fotografie met nu meerdere jaren ervaring in verschillende fotografie sectoren. Het liefste ben ik bezig onder de mensen om te laten zien waartoe ik in staat ben. Ik ben enthousiast, leergierig, sociaal, vriendelijk en ik streef naar goede resultaten. Met mijn positieve eigenschappen en mijn ondertussen aangeleerde inzicht probeer ik altijd de perfecte foto's voor de klant te nemen. Mijn doel is dan ook voor mijn klanten altijd hetzelfde "Optimale gewenste resultaten behalen waar de klant naar verlangt voor een optimale prijs".
Doordat ik een student ben vraag ik niet veel en houd ik mijn prijzen leuk en eerlijk. Als u een goede, overzichtelijke en uitgebreide uitleg en kijk wilt hebben in mijn foto's dan kan u het beste mailen naar manchanst2@gmail.com. Dit mag u ook voor vragen of prijsopgaven gerust doen.

Met vriendelijke groet en misschien tot binnenkort!
Natuur- en DierFotografie, PortretFotografie, TrouwFotografie, Kinder- en
BabyFotografie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › ManchanstPhotography

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy