U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Alkmaar » Jaap Lotstra FotoGrafisch

Jaap Lotstra FotoGrafisch

Havinghastraat 32
1817 DA Alkmaar (Noord-Holland)
Tel: 0610066974
Fax: -
KvK: 37112871
Afbeelding › Jaap Lotstra FotoGrafisch LANDELIJK WERKEND FOTOGRAAF UIT ALKMAAR!
FOTOGRAFIE TEN BEHOEVE VAN WEBSITES, WEBSHOPS, DRUKWERK EN SOCIAL MEDIA.

Jaap is een allround fotograaf met uitstekende vaardigheden. Hij werkt voor bedrijven, overheden en non-profit organisaties waarbij de nadruk ligt op fotografie voor websites, webshops, drukwerk en social media.

Specialismen zijn o.a. zakelijke portretten en profielen, interieur- en architectuurfotografie, product- en lichtfotografie en Google 360 graden fotografie. Daarvoor is hij dan ook door google gecertificeerd.

Hij gaat tot het uiterste als het gaat om kwaliteit, service en schoonheid zowel tijdens de shoot als ook in de nabewerking waarbij hij zich onderscheidt door zijn goede technische kennis en service gerichtheid.

Jaap is recht door zee, eerlijk en betrouwbaar en hij neemt altijd zijn positieve humeur mee naar zijn werk wat het genoegen maakt om met hem te werken.

Sinds het begin van zijn carrière als fotograaf (2004) kent hij geen mislukte projecten of ontevreden klanten. De normaalste zaak van de wereld vindt hij zelf.

GEZEGEND
In zijn vrije tijd vind je Jaap regelmatig in de sportschool of op een mooi mountainbike parcours. Want sport hoort bij hem. Ook weet hij zich gezegend met een prachtig gezin met 3 volwassen kinderen en 2 kleinkinderen. Daarnaast is hij vrijwilliger bij de Stichting Exodus en Stichting Freedom & Healing.
Hij is iemand die van mensen houdt en ook dat merk!
Diensten: Interieurfotografie, Architectuurfotografie, 360 graden fotografie / virtuele rondleidingen, Portretfotografie, Productfotografie, Bedrijfsreportages, Corporate fotografie, Editorial fotografie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy