U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Amsterdam » A-Shots Photography

A-Shots Photography

Pieter Baststraat 6-2 hoog
1071 TW Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: + 31 6 427 401 74
Fax: -
KvK: 34259810
Afbeelding › A-Shots Photography A-Shots staat voor de fotografie van Anja Daleman, sinds 2006. Werkzaam door heel Nederland voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Ik hou van de veelzijdigheid van het fotografie vak!

De ene dag maak ik portretten voor de -over ons- pagina van een bedrijf, op de andere dag fotografeer ik tijdens het verjaardagsfeest van een Republikeinse congressman die zijn 70e verjaardag viert in Amsterdam met al zijn familie en vrienden.

Ik richt mij op reportage- en portret fotografie. Veel van mijn shoots vinden plaats bij events, zoals congressen, seminars, zakelijke bijeenkomsten, award shows, bruiloften, verjaardagsfeesten.

Door mijn achtergrond: studie Hotelschool, werk: Event management, weet ik als geen ander wat er van mij verwacht wordt en ik vind het een feestje om van deze events een goed visueel verslag te maken. Voor zakelijke portretten ben je ook aan het juiste adres, ik denk graag met je mee en als jij er voor open staat doen we het net even anders.

Particulieren zijn ook van harte welkom. Ik maak graag foto's van bruiloften, loveshoots, kids en verzorg te gekke familie shoots.

Side step: Hondsdol & Co: Opgezet samen met Ilse Lindeijer, schrijfster. Leuke, interessante, ontroerende & vaak ook grappige verhalen over baasjes en hun hond. Te volgen op Facebook en Instagram: @hondsdolco. https://www.hondsdolenco.nl
Diensten: reportage fotografie, portretfotografie, studiofotografie, trouwreportage, personal branding fotografie, fotografie reizen, eventfotografie, familieportret, kunst fotografie, interieur fotografie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy