U bent nu hier: Home » Gelderland » Heelsum

Fotograaf Heelsum

Hieronder vindt u een overzicht van alle fotografen in Heelsum. Voor een overzicht van fotografen in de provincie Gelderland, ga naar fotograaf Gelderland. Of ga naar direct contact met fotografen om via één e-mail in contact te komen met meerdere fotografen tegelijk.

1

De Fotohoeve.nl

Dorrestijn-Plantsoen 44, 6866 EA Heelsum (Gelderland)
Tel: 0317357375, Fax: -, KvK: 63202549
De Fotohoeve.nl maakt een leuke ervaring van elke fotoshoot. Geen saaie
statische foto’s in een studio, maar gewoon lekker wandelen op een mooie locatie naar keuze en onderweg heerlijk spontane foto’s maken! Vervolgens krijg je veel foto’s als download of op een USB-stick netjes thuis gezonden. Alle foto’s zijn bewerkt naar wens en klaar om afgedrukt te worden, of gewoon rond te sturen op alle sociale media!
Gemiddeld leveren wij 250 digitale foto's per uur fotografie!

Wij zorgen voor de beste kwaliteit en een leuke sfeer tijdens het maken van de foto’s. Dit zie je terug in het feit dat wij je eigen inbreng volledig respecteren en voldoende professionele flexibele feedback kunnen geven. Zowel qua werktijden als qua ideeën passen wij ons aan op je wensen. Samen gaan we voor het perfecte resultaat!

Onze 5 kernwaarden:
1 - Je foto’s zijn nergens online te zien zonder je toestemming: Hiermee zijn wij uniek: De foto’s zijn van jou, om mee te doen wat je maar wilt! Laat ze dus drukken bij een winkel naar keuze.
2 - Perfecte kwaliteit: Zowel onze apparatuur als de resultaten die we er mee maken zijn van professioneel top niveau. Foto’s worden bewerkt & drukklaar geleverd!
3 - Duidelijkheid over de prijs: De meeste fotoshoots zijn € 125,00 per uur, zonder na-bestel kosten of andere nare verrassingen. Wij rekenen alles van te voren zo goed als mogelijk uit voor je. Is de fotoshoot korter? Dan betaal je alleen voor de gebruikte tijd!
4 - Wij werken vlot en zonder stress: Fotografie doen wij fulltime. Hierdoor hebben wij door ervaring meer tijd voor jou en dus mooiere foto’s. Opstellen en verplaatsen gaat snel.
5 - Gemiddeld 250 foto’s: Als gratis download of voor € 17,50 op een USB stick netjes thuis gezonden, of beide. De foto’s krijg je in beide gevallen in groot & klein formaat, zónder watermerk.
Diensten: Familie Fotografie, Bruids Fotografie, Kinder Portretten
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › De Fotohoeve.nl

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy