U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Voorburg » Studio op de Kop

Studio op de Kop

Raadhuisstraat 47a
2271 DG Voorburg (Zuid-Holland)
Tel: 0622879477
Fax: -
KvK: 55345115
Afbeelding › Studio op de Kop De leukste fotostudio van Voorburg. Voor al je familieportretten, kindershoots, bruidsreportages, profielfoto's en meer! De zakelijke klant verwijs ik graag door naar Koppe in Beeld.


Barbara Koppe is de fotograaf achter Studio op de Kop. Zij kan een totaal pakket van visuele communicatie aanbieden. Van het vastleggen van de belangrijkste momenten in je leven tot aan het opvallende visitekaartjes voor je bedrijf. Maar ook voor een fotoshoot in de studio of een op maat gemaakt geboortekaartje kun je hier terecht.

Bij Studio op de kop kun je terecht voor portretten, gezinsfoto's, shoots op locatie, shoots in de studio, bruidsfotografie en andere evenementen.

Bij Koppe in Beeld kun je terecht voor bedrijfsportretten, bedrijfsreportages, huisstijl ontwerp, logo ontwerp, visitekaartjes en posters ontwerpen en nog meer grafisch ontwerp.
Diensten: Studio fotografie, Evenementen, Bruidsreportage, fotoshoot op locatie, reis reportage, werk aan de muur, foto op canvas, portretten, profielfoto, familieportret
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 20 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy