U bent nu hier: Home » Utrecht » Houten

Fotograaf Houten

Hieronder vindt u een overzicht van alle fotografen in Houten. Voor een overzicht van fotografen in de provincie Utrecht, ga naar fotograaf Utrecht. Of ga naar direct contact met fotografen om via één e-mail in contact te komen met meerdere fotografen tegelijk.

1

Paul van der Klei Fotografie

Veldwachterserf 20, 3991 KW Houten (Utrecht)
Tel: 06-12451582, Fax: -, KvK: 30252841
Paul van der Klei fotografie voor al uw digitale en gedrukte
beeldcommunicatie!

Ervaren gediplomeerd vakfotograaf en tevens part time docent aan het Utrechts Centrum voor de Kunsten (UCK) met specialisatie in:

Portretten
Bedrijfsreportages
Journalistieke-/documentaire fotografie
Evenementen
Bruidsreportages
Bedrijfsreportages, Portretten, Publieksfotografie/bruidsreportages,
Journalistieke fotografie, Evenementen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Paul van der Klei Fotografie

Eyecatcher Fotografie en Fotovakprint

Troubadoursborch 7, 3992 BE Houten (Utrecht)
Tel: 030-2102925, Fax: -, KvK: 30208224
Eyecatcher Fotografie verzorgt uw professionele bedrijfsreportage. Vooraf
wordt het doel van de reportage besproken, waarbij we overleggen welke beelden u wilt zien en welke beslist niet, waar de accenten dienen te liggen en welke sfeer er wordt beoogd. Tevens is het mogelijk om zakelijke portretten te laten maken voor website, brochure, visitekaartje etc.

Voor een mooie en realistische verkoopreportage voor woningen en bedrijven bent u bij mij aan het goede adres. Wat u bij mij niet kan verwachten zijn foto's die de werkelijkheid te mooi weergeven, zoals een woonkamer die ineens het formaat van een balzaal krijgt. Wat u wel kan verwachten is een reportage met realistische foto's waar zorg aan is besteed. Waar met een kritisch oog naar de styling wordt gekeken. Waarbij de foto's een visitekaartje zijn om aspirant-kopers nieuwsgierig te maken naar de woning of de bedrijfsruimte.

Op locatie worden individuele en groepsportretten gemaakt, zowel voor bedrijven als particulieren. Fotosessies worden gemaakt op afspraak. Het doel is om natuurlijk ogende foto's te maken. Hiervoor nemen wij ruim de tijd. Er is ruime ervaring met het fotograferen van kinderen.

Eyecatcher Fotografie maakt fotokunst voor aan de wand, zowel voor bedrijven als particulieren. De mogelijkheden zijn talrijk, zowel qua print en presentatie (bijvoorbeeld canvas, aquarel en foto's achter acryl) als qua afmeting. Ook kunt u kunst op maat laten maken.

Gedurende het hele jaar worden er cursussen en workshops gegeven. Er is keuze uit een basiscursus, opfriscursus, vervolgcursus en gevorderden cursus fotografie. Voor bedrijven kan een in-company cursus/workshop worden georganiseerd.

Eyecatcher Fotovakprint staat voor kwaliteit en service. Voor de prints maken we gebruik van de Epson Stylys Pro 7890, een hoogwaardige printer die beschikt over 9 kleuren pigmentinkt voor een perfecte print (precieze huidtinten met de fijnste details alsmede sublieme zwart-wit afdrukken).

We hebben een groot assortiment materialen om uw foto op de printen, zoals aquarelpapier (giclée), bariet, poster, fotopapier (gloss, semi-gloss, mat). Het minimale formaat voor een print is 20x30 cm, maximaal 60 x 500cm.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Eyecatcher Fotografie en Fotovakprint

Perfect Images Fotografie

Hoenderhoeve 5, 3992 XK Houten (Utrecht)
Tel: 06-17192500, Fax: -, KvK: 30248786
Perfect Images Fotografie - Voor al uw fotografische opdrachten. Mijn focus
ligt op het vastleggen van mensen. Denkt u bijvoorbeeld aan portret- en gezinsfotografie, feest- en evenementfotografie en bedrijfsfotografie. Bezoek mijn website voor meer informatie en voorbeelden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Perfect Images Fotografie

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy