U bent nu hier: Home » Utrecht

Fotograaf Utrecht (2)

Hieronder vindt u een overzicht van alle fotografen in Utrecht. Voor een overzicht van fotografen per plaats in de provincie Utrecht, ga naar fotografen Utrecht. Of ga naar direct contact met fotografen om via één e-mail in contact te komen met meerdere fotografen tegelijk.

«« « 1 2 3 4 5 » »»

Ankie Meutgeert Fotografie

Molenvliet 24C, 3961 MV Wijk bij Duurstede (Utrecht)
Tel: 06-18886327, Fax: -, KvK: 30226148
Ook een keer in de spotlights?

Maak dan gauw een afspraak met vakfotograaf Ankie Meutgeert. In haar professionele fotostudio op het industrieterrein in Wijk bij Duurstede kun je terecht voor portretfotografie, kinderfeestjes (12 t/m 16), zwangerschaps/babyfotografie, glamourshoots e.d.
Vanzelfsprekend is ook fotografie op locatie mogelijk, zoals bedrijfsfotografie, newbornfotografie, trouwreportages of een hippe Pre-Wedding shoot.
Door haar passie voor mensen en fotografie en een gedegen opleiding aan de fotovakschool ben je verzekerend van een verrassend resultaat.
Wil je een origineel kado geven? Geef dan een kadobon voor een fotoshoot!

Kijk voor meer informatie op de website: www.ankiemeutgeert.nl of bel: 06-18886327
Portretfotografie, Newbornfotografie, Bedrijfsreportages, Studiofotografie,
Glamourfotogarafie, Bruidsrepoprtages, Zwangerschapsfotografie, Fotostudio
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Ankie Meutgeert Fotografie

Lighthouse Productions / Dirk Verwoerd

Gesloten Stad 25, 3823 DP Amersfoort (Utrecht)
Tel: 0334615757, Fax: -, KvK: 31025206
Lighthouse Productions / Fotograaf Dirk Verwoerd uit Amersfoort voor
architectuur-, reclame- en portretfotografie.
Diensten: architectuurfotografie, reclamefotografie, portretfotografie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Lighthouse Productions / Dirk Verwoerd

Niranyana Fotografie

Sperwerkamp 60, 3972 WG Driebergen Rijsenburg (Utrecht)
Tel: 06- 249 420 69, Fax: -, KvK: 02060468
De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in congres- en
reportagefotografie. Daarnaast werk ik als portret-, architectuur-, documentaire-, reis- en bruidsfotograaf. Ook geef ik fotografie workshops. Kenmerkend is dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen, waardoor ik de passie en trots in hun ogen kan vastleggen.
Mijn opdrachtgevers komen onder andere uit de commerciële sector, overheid, zorg en welzijn, culturele en maatschappelijke organisaties.
Congres en reportage fotografie, Portret fotografie, Documentaire
fotografie, Bruidsreportages
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Niranyana Fotografie

Lucas Donker Photography

Irenestraat 4, 4132 EP Vianen (Utrecht)
Tel: +31637549129, Fax: -, KvK: 22050076
Specialisatie: Luchtfotografie, bedrijfsfotografie,architectuur,
natuurfotografie, reisfotografie, portret, groepsfotografie, fotografie van evenementen,objectfotografie, kunstfotografie. Digitale fotobewerking, verzorging foto afdrukken alle formaten van klein tot giga groot op vele materialen zowel voor binnen als voor buiten gebruik.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Lucas Donker Photography

Eyecatcher Fotografie en Fotovakprint

Troubadoursborch 7, 3992 BE Houten (Utrecht)
Tel: 030-2102925, Fax: -, KvK: 30208224
Eyecatcher Fotografie verzorgt uw professionele bedrijfsreportage. Vooraf
wordt het doel van de reportage besproken, waarbij we overleggen welke beelden u wilt zien en welke beslist niet, waar de accenten dienen te liggen en welke sfeer er wordt beoogd. Tevens is het mogelijk om zakelijke portretten te laten maken voor website, brochure, visitekaartje etc.

Voor een mooie en realistische verkoopreportage voor woningen en bedrijven bent u bij mij aan het goede adres. Wat u bij mij niet kan verwachten zijn foto's die de werkelijkheid te mooi weergeven, zoals een woonkamer die ineens het formaat van een balzaal krijgt. Wat u wel kan verwachten is een reportage met realistische foto's waar zorg aan is besteed. Waar met een kritisch oog naar de styling wordt gekeken. Waarbij de foto's een visitekaartje zijn om aspirant-kopers nieuwsgierig te maken naar de woning of de bedrijfsruimte.

Op locatie worden individuele en groepsportretten gemaakt, zowel voor bedrijven als particulieren. Fotosessies worden gemaakt op afspraak. Het doel is om natuurlijk ogende foto's te maken. Hiervoor nemen wij ruim de tijd. Er is ruime ervaring met het fotograferen van kinderen.

Eyecatcher Fotografie maakt fotokunst voor aan de wand, zowel voor bedrijven als particulieren. De mogelijkheden zijn talrijk, zowel qua print en presentatie (bijvoorbeeld canvas, aquarel en foto's achter acryl) als qua afmeting. Ook kunt u kunst op maat laten maken.

Gedurende het hele jaar worden er cursussen en workshops gegeven. Er is keuze uit een basiscursus, opfriscursus, vervolgcursus en gevorderden cursus fotografie. Voor bedrijven kan een in-company cursus/workshop worden georganiseerd.

Eyecatcher Fotovakprint staat voor kwaliteit en service. Voor de prints maken we gebruik van de Epson Stylys Pro 7890, een hoogwaardige printer die beschikt over 9 kleuren pigmentinkt voor een perfecte print (precieze huidtinten met de fijnste details alsmede sublieme zwart-wit afdrukken).

We hebben een groot assortiment materialen om uw foto op de printen, zoals aquarelpapier (giclée), bariet, poster, fotopapier (gloss, semi-gloss, mat). Het minimale formaat voor een print is 20x30 cm, maximaal 60 x 500cm.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Eyecatcher Fotografie en Fotovakprint

Studio black white

Amsterdamsestraatweg 597, 3553 EJ Utrecht (Utrecht)
Tel: 0307514112, Fax: -, KvK: 55264964
Zoekt u goede fotografen voor: een trouwreportage,
zwangerschapsfoto's, newborn foto's, een evenement of gewoon foto's voor bij Opa en Oma op de kast? Dan zien wij u snel.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Studio black white

Mirjam Verschoor-Fotografie

Uilenkamp 8, 3972 XR Driebergen Rijsenburg (Utrecht)
Tel: 06 41465700, Fax: -, KvK: 34360047
Portret, illustratief, reclame, interieur, bruidsreportage.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Mirjam Verschoor-Fotografie

Ruud Schouten Foto & Video

Nijhofflaan 162, 3906 ET Veenendaal (Utrecht)
Tel: 06 53444775, Fax: -, KvK: 30252693
Ruud Schouten Foto & Video houdt zich bezig met het maken van
portret/familie foto's, trouwreportages zowel foto als video, bedrijfsreportages zowel foto als video en rouwfoto en videografie.
Dit alles tegen zeer nette prijzen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Ruud Schouten Foto & Video

Robert Zwart Fotografie

Vossenkamp 38, 3972 VJ Driebergen Rijsenburg (Utrecht)
Tel: 06-24863112, Fax: -, KvK: -
BeeldKracht | Robert Zwart

Een goed beeld maken is meer dan een technisch kunstje. Van concept tot resultaat is een proces waarin een idee wordt uitgewerkt tot een foto waarmee de juiste snaar wordt geraakt bij de kijker. Een traan, een lach, een overpeinzing. Een beeld is bijzonder krachtig, brengt binnen een seconde de kijker in een andere mood. De kracht van beeld....BeeldKracht.
BeeldKracht is de bedrijfsnaam waaronder ik inmiddels al lange tijd werk. Inmiddels ga ik meer onder mijn eigen naam werken, nu ik een aantal prijzen heb gewonnen en regelmatig wordt gevraagd om in het land lezingen te verzorgen. De eigen naam blijkt dan toch beter herkenbaar.

Passie voor storytelling fotografie
Het plezier en de passie om altijd een mooi, pakkend beeld te maken, is mijn belangrijkste drijfveer. Ik hou ervan om beelden te maken met veel sfeer, apart licht, scherp-onscherp, foto’s die de ruimte geven aan de verbeelding, die de fantasie van de kijker prikkelenbeelden die verhalend zijn, oftewel storytelling fotografie. Een beeld wordt door storytelling interessanter, boeiender. Zeker in deze tijd waarin we met beeld worden overladen, is het een uitdaging om de kijker nog te boeien. Laat die uitdaging nu mijn specialisme zijn.

Erkenning
Ik heb inmiddels diverse fotoprijzen en erkenningen op mijn naam staan. De meest recente is de erkenning door het magazine GUP met de kwalificatie "New Dutch Photography Talent". Niet gek als je 49 bent. Daarnaast een gouden onderscheiding voor mijn storytelling reclamefotografie, uitgereikt door de Belgische Bond van Beroepsfotografen, en de zilveren Pia d’Orprijs in 2012, gewonnen met twee storytelling beelden uit de serie “Daar”. Kijk hiervoor naar de fotoserie "Daar" in mijn online portfolio. Een jaar eerder, in 2011, mocht ik de jonge ondernemersprijs ontvangen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De jury sprak haar waardering uit over de creativiteit en hoge kwaliteit van het werk. Daarnaast waardeerde ze de bereidheid om kennis te delen.

Team
Hoge kwaliteit bereik je nooit alleen. Dat geldt ook voor mij. Ik werk vaak samen met teams van specialisten, die elk op hun vakgebied excelleren. Zo wordt de kledingstyling vaak verzorgd door Ilona Luca, make-up en hairstyling door Petra Benschop en Carla Stroykens, editing door Jeroen Berendsen en scouting en sales door Ans de Jong. Dankzij deze bundeling van kwaliteiten lukt het ons om bijzondere projecten tot een mooi resultaat te brengen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Robert Zwart Fotografie

Fotostudio Heuvelrug

Vossenkamp 38, 3972 VJ Driebergen Rijsenburg (Utrecht)
Tel: 06-44763416, Fax: -, KvK: -
Wij zijn een high-end fotostudio. Voor foto's die vandaag, morgen en
generaties mooi zullen blijven. Onze professionele studio is goed bereikbaar en wij kunnen zo nodig ook gebruik maken van styling en visagie
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Fotostudio Heuvelrug

«« « 1 2 3 4 5 » »»
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy