U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Lisserbroek » Dave Adriaanse - Media

Dave Adriaanse - Media

Magnoliastraat 19
2165 CK Lisserbroek (Noord-Holland)
Tel: 0616023061‬
Fax: -
KvK: 58215298
Afbeelding › Dave Adriaanse - Media Wie is Dave?
Met een achtergrond in marketing en communicatie begrijpt Dave als geen ander hoe cruciaal sterke visuele content is in de digitale wereld van vandaag.

Bij Dave Adriaanse - Media gaan we verder dan alleen het maken van foto's. We gaan samen met jou de uitdaging aan om beelden te creëren die jouw bedrijf, merk of evenement laten schitteren op websites en sociale media.

Dave's ervaring, jouw voordeel
Wat Dave onderscheidt, is zijn uitgebreide ervaring in zowel marketing en communicatie als evenementenorganisatie. Gedurende vele jaren heeft hij, naast zijn studie in marketing en communicatie, evenementen gepland en met succes georganiseerd.

Deze rijke ervaring is van onschatbare waarde in zijn werk als evenementen- en bedrijfsfotograaf. Dave heeft een diepgaand begrip van de dynamiek van evenementen en weet feilloos hoe hij de meest onvergetelijke momenten vastlegt, waardoor jij pakkende beelden hebt om te delen met jouw specifieke doelgroep.

De wereld rond met Scenic Route
Dave's passie beperkt zich niet tot het vastleggen van gebeurtenissen. Samen met zijn twee compagnons, Ian en Justin, hebben zij Scenic Route opgericht.

Op www.scenicroute.nl word je meegenomen op een reis langs de meest adembenemende plekken op aarde. Scenic route treedt buiten de gebaande paden om unieke ervaringen en insider-tips met jou te delen.
Diensten: Evenementen fotografie, Bedrijfsfotografie, Portretfotografie, Reisfotografie, Drone foto/videografie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
Werkzaam in een straal van ongeveer 80 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy