U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Eindhoven » Minneboo Fotografie

Minneboo Fotografie

Ruysdaelhof 7C
5642 JM Eindhoven (Noord-Brabant)
Tel: 06-14363627
Fax: -
KvK: 17133337
Afbeelding › Minneboo Fotografie Ik ben Nicole Minneboo, conceptueel beelddenker én fotograaf.

Ik werk graag met jou samen aan een onderscheidende beeldtaal voor je bedrijf, die helpt je de boodschap te delen met je klanten.
Als je het even niet weet, op zoek bent naar de twist in de visuele boodschap voor jouw bedrijf of net even wat anders wil, maak gebruik van mijn creatieve geest om anders naar een probleem te kijken. Ik denk graag met je mee!

Mijn uitdaging is om op elke locatie het maximale resultaat uit een foto te halen.
Dat komt tot stand door middel van goede afstemming. Ik bespreek met klanten altijd eerst goed wát ze willen communiceren met hun fotografie. Met mijn foto ga ik terug naar hun boodschap, welke die ook mag zijn. Of het nu gaat om een intrigerend portret, een kleurrijke interieuropname, of een detailopname.

Neem een kijkje op mijn website! http://www.minneboo.com/

Reclamebureaus of magazines die een sterk portret voor een artikel, een illustratieve foto voor een campagne, of een mooie interieuropname zoeken, zijn bij mij aan het juiste adres. Maar ook de foto's die meteen moeten spreken zoals op een website van een bedrijf, het komt allemaal voor en is iedere keer opnieuw een uitdaging want geen enkele opdracht is hetzelfde!

Kortom TOT ZIENS!


Portret fotografie-Studio fotografie-Locatie fotografie-Industriële fotografie-Product fotografie-Interieur fotografie-Sfeer reportage- eigen stijl-Sociale fotografie-Corporate fotografie-Bedrijfsfotografie-Bedrijfsreportage-Jaarverslag-etc
Diensten: Portretfotografie, Interieurfotografie, Fotografie van Productieprocessen, Bedrijfsfotografie, Masterclass Fotografie, Zakelijke Fotografie, Studio Fotografie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy