U bent nu hier: Home » Gelderland » Arnhem » Eric Veltink - interviews en fotografie

Eric Veltink - interviews en fotografie

Staringstraat 34
6821 DR Arnhem (Gelderland)
Tel: 0644402475
Fax: -
KvK: 09205823
Afbeelding › Eric Veltink - interviews en fotografie Fijn dat ik je hier aantref! Ik zal me kort even voorstellen. Ik ben Eric, een Overijsselaar die het grootste deel van zijn leven al in Arnhem bivakkeert. Ik heb een brede ervaring in interviews en fotografie en onderscheid me daarin op verschillende punten. Ik werk graag heel persoonlijk, liefst wat rauwer dan te tam en ben allesbehalve routineus.

Mijn ervaring zit voor een belangrijk deel in de alternatieve muziekscene, daarin heb ik enorm veel mooie interviews en fotoshoots gemaakt. Van daaruit werk ik echter ook aan heel andere opdrachten, dat vind ik juist fijn. Voorbeelden zijn de foto's voor de publicatie Boeren in de Food Valley (Uitgeverij Blauwdruk, 2016) en een reeks van zes heel erg leuke interviews/fotoshoots met vrouwelijke rentmeesters voor Van Ameyde Waarderingen in 2019.

Naast mijn werk als interviewer en fotograaf werk ik vol passie in de duurzame wereld.

Ik sta voor alle soorten opdrachten open en kijk er vooral naar uit om er samen iets heel bijzonders van te maken en nieuwe dingen uit te proberen. Jij blij, ik blij!

www.ericveltink.com
Diensten: fotografie, interviews, artikelen, ontwerp, sparren - fly on the wall
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy