U bent nu hier: Home » Friesland » Hallum

Fotograaf Hallum

Hieronder vindt u een overzicht van alle fotografen in Hallum. Voor een overzicht van fotografen in de provincie Friesland, ga naar fotograaf Friesland. Of ga naar direct contact met fotografen om via één e-mail in contact te komen met meerdere fotografen tegelijk.

1

Cor Fennema Fotografie

Langebuorren 13, 9074 CE Hallum (Friesland)
Tel: 0518 432188, Fax: nvt, KvK: 01093870
All round fotografie.

Bruidsreportage's, bedrijfs, sport, portet, kinder en groepsfotografie.

Ons bedrijf is een jong, dynamisch bedrijf, gevestigd in de kern van Hallum. Wat ooit is begonnen als hobbyfotografie, is sinds 2002 uitgegroeid tot een professioneel all- round bedrijf.

Wij verzorgen voor u in onze studio portretfotografie, studio-opnamen en pasfoto's, deze volgens de laatste Europese norm. Pasfoto's kunnen ook op avond worden gemaakt en in voorkomende gevallen (in overleg) zelfs bij u thuis. Tevens bestaat de mogelijkheid om oude en beschadigde foto's te laten retoucheren of bestaande foto's digitaal te bewerken. De opnamen kunnen worden ingelijst, eventueel met een op maat gesneden passe-partout of geleverd op canvas doek.

Natuurlijk mag ons specialisme, de trouwreportage, in dit geheel niet ontbreken.
De reportage wordt na een persoonlijk gesprek geheel naar uw wensen verzorgd en wordt geleverd in de vermaarde fotoalbums van verka of jyden-juka.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid de reportage alvast digitaal te bekijken via een unieke persoonlijke inlogcode op onze website.
Ook kunnen wij uw trouwkaarten en eventuele bedankkaarten verzorgen.
Dit alles tegen zeer concurrerende prijzen.


Ook aan het maken van actiefoto's van sportevenementen, opnamen van of bij bedrijven (opdrachtgevers Dynamicom (NUON), Osram Nederland Benelux, Frico, Bolfo Bulletin en de Gouden Gids) besteden wij de grootste zorg.
Het ontwerpen en maken van reclamemateriaal en affiches behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Voor verdere informatie kunt u bellen, waarbij wij u dan geheel vrijblijvend informeren over onze tarieven en een offerte op maat aanbieden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Cor Fennema Fotografie

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy