U bent nu hier: Home » Drenthe » Uffelte » Albert Brunsting Fotografie Video

Albert Brunsting Fotografie Video

Liezenveenweg 32
7975 AX Uffelte (Drenthe)
Tel: 06-51185268
Fax: -
KvK: 04028288
Afbeelding › Albert Brunsting Fotografie Video Fotografie is de basis van onze werkzaamheden, zowel op locatie als in de studio. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in fotografie- en videoproducties voor een zeer breed scala aan opdrachtgevers uit de agrarische-, industriĆ«le-, maritieme, en zorgsector. Tevens werken wij voor diverse overheden en instellingen.

Door de verregaande digitalisering is in principe alles mogelijk, maar aan de basis van elke media-productie staat natuurlijk kwalitatief hoogstaand beeldmateriaal. Met onze jarenlange kennis en ervaring, maar ook met de beste top-apparatuur (Hasselblad en Canon EOS-1 DS Mark II & III) kunnen wij daarvoor zorgen. Ook het laten maken van 360 graden panorama's en virtuele tours behoort tot de mogelijkheden.

Naast fotografie is sinds 1984 de productie van video opnames een belangrijk onderdeel geworden van onze werkzaamheden. Producties voor bedrijven en instellingen, maar ook documentaires over zeer uiteenlopende onderwerpen. Uiteraard worden de opnames gemaakt en gemonteerd met behulp van eigen, professionele apparatuur. Daarom kunnen wij produceren voor een scherpe prijs en zijn het geen standaard-producties.
Diensten: Fotografie, Video-producties, Beeldbewerking, 360 graden panorama fotografie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy