U bent nu hier: Home » Zeeland » Wilhelminadorp » Vlielandfotografie

Vlielandfotografie

Brugstraat 8
4475 AP Wilhelminadorp (Zeeland)
Tel: 06 16824860
Fax: -
KvK: 20161217
Afbeelding › Vlielandfotografie Of u een fotograaf zoekt omdat u foto's van uw gezin wilt hebben in de studio, plannen heeft om te gaan trouwen, of leuke foto's wilt laten maken op een locatie, u kunt er allemaal voor bij mij terecht. Ik kom door heel Zeeland en heb tevreden klanten op de Bevelanden, Schouwen en Walcheren.

Geen opdracht is voor mij hetzelfde. Elke keer is het weer een uitdaging om zo goed mogelijk foto's te maken. Ieder mens is uniek en dat in gedachte met steeds andere locaties en omstandigheden maakt dat dit voor mij zeer uitdagende en wisselende opdrachten zijn waar ik met veel plezier naar uitkijk en ook op terugkijk!

Misschien lijkt het u ook leuk om eens een leuke foto te laten maken van uw zoon of dochter, uzelf of gezin als verrassing voor uw partner of ouders. Wat dacht u van foto's van uw zwangerschap. Ook modellen die graag foto's willen voor hun portfolio zijn van harte welkom. Ook maak ik schoolfoto's en lig ik regelmatig met mijn camera onder water. Zo zijn er heel veel combinaties mogelijk.

Ook zijn er veel verschillende afdrukmogelijkheden. In mijn studio kunt u een voorbeeldfoto bewonderen op aluminium, glas, kunststof, linnen, hout en natuurlijk gewoon fotopapier en dat ook weer in verschillende versies.

Wilt u er meer van weten, kijk dan verder op de website of neem contact met mij op.
Diensten: Huwelijksfotografie, Studiofotografie, Foto's op locatie, Bedrijfsfotografie, Sportevenementen, Onder water met of zonder model, Reportages
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy