U bent nu hier: Home » Overijssel » Zwolle » Picmaickel

Picmaickel

Dr van deenweg 108
8025 BK Zwolle (Overijssel)
Tel: 0654205592
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Picmaickel Als je op zoek bent naar een bedrijfsfotograaf om je bedrijf, evenement, omgeving of producten te fotograferen, stop dan met zoeken. Picmaickel is een uitstekende fotograaf en in staat om je verder te helpen.

Picmaickel is werkzaam in de volgende fotografische disciplines: bedrijfsfotografie, reclamefotografie, industriële fotografie, evenementfotografie en bruidsfotografie.
Als bedrijfsfotograaf beschik ik over een fullframe camera en zorg ik voor de hoogste kwaliteit in de juiste pasvorm. Mijn specialiteit is om voor bedrijven reclamefotografie toe te passen voor brochures, websites of social media een boost te geven. Dit doe ik dan het liefst op een zo artistiek mogelijke wijze zodat ” het plaatje” ook echt blijft hangen bij je klanten.

Mijn werkzaamheden zijn o.a. al te zien bij stadscafe BLIJ, Regiolokaal, Pistache, Scheffer Groep, Bouke Vlierhuis en vele anderen.
Diensten: industriele fotografie, bedrijfsfotografie, evenementfotografie, bruidsreportages, portretfotografie, reclamefotografie
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 50 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy