U bent nu hier: Home » Limburg » Maastricht » Gbalversfotograaf

Gbalversfotograaf

Schoolstraat 14
6223 BE Maastricht (Limburg)
Tel: 06-54328333
Fax: -
KvK: 14075089
Afbeelding › Gbalversfotograaf Sleutelwoorden in mijn vrij werk zijn: verstilde landschappen, lege pleinen, verlaten plekken. De schoonheid van alledaagse plaatsen, dingen en situaties die aanwezig zijn maar genegeerd worden door de gebruiker. De foto is het bewijs dat het er echt is, zet de toeschouwer tot denken.

Mijn werk in opdracht bestaat vooral in vastleggen van architectonische en interieur projecten. Door mijn achtergrond als bouwkundig ingenieur heb ik voldoende feeling om het beeld vast te leggen wat de architect voor ogen heeft.

Met een opleiding bouwkunde en een jarenlange ervaring als projectleider op verschillende architectenburo's ben ik in 2002 begonnen als zelfstandig fotograaf. Mijn technische en artistieke bagage heb ik verzameld bij de opleiding Fotokunst aan de Academie voor Schone Kunsten in Hasselt.

Mijn interesse is zo breed als het te fotograferen landschap is!

Werkzaam in de volgende gebieden: Architectuur, interieur, reclame, bedrijf, landschap, portret, communicatie, ondersteunend, reportage, vrij werk, werk in opdracht, commercieel werk.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy